Oplevering Award

Rehorst Bouw B.V. SKB Award Oplevering Award 02

Winnaars SKB Awards 2019 in de categorie Oplevering
1e Rehorst Bouw, 2e Aannemersbedrijf P. van Leeuwen en 3e Trebbe Wonen

Eerste plaats: Rehorst Bouw
Rehorst Bouw B.V. SKB Award Oplevering Award 02

Rehorst Bouw (onderdeel van Adriaan van Erk Groep) is flink in de prijzen gevallen tijdens deze editie van de SKB Awards. Zowel in de categorie Kopersbegeleiding als in de categorie Oplevering staat de bouwer op de eerste plaats. Een tweede plek heeft het bedrijf ingenomen in de categorie Meer- en minderwerk. Met de Oplevering Award 2019 bewijst de bouwer dat het de klant naar tevredenheid bedient op onder andere communicatie tijdens de oplevering, de tijd die voor de oplevering is uitgetrokken en de kwaliteit en snelheid van de afgehandelde punten.

Arie Houweling, directeur: “Klantgerichtheid is een continu leerproces door ons gehele bedrijf. Niet iets wat alleen op bepaalde afdelingen tot uiting komt. Sterker nog, ook is dit een stevige waarde bij onze partners. Je bouwt tenslotte altijd samen. Het is een teamprestatie.

Tweede plaats: Aannemersbedrijf P. van Leeuwen
We zien Aannemersbedrijf P. van Leeuwen uit Meerkerk ook in een andere categorie, te weten Meer- en minderwerk – en wel op de derde plaats. Op het gebied van opleveren bewijst het bedrijf ook dat het klantgericht te werk gaat!

Directie P. van Leeuwen: “Wij streven ernaar om de oplevering uit te laten komen boven verwachting van de klant. Oplevering is bij ons een feestje, mede door de inspanning van onze medewerkers die net dat stapje meer zetten.”

Derde plaats: Trebbe Wonen

Ook Trebbe Wonen uit Enschede mag zich met recht een SKB-er noemen met deze podiumplek. Wanneer klanten de oplevering kunnen waarderen, zegt dat iets over het eindresultaat en het gezamenlijke traject waar bouwer en koper voor langere tijd in hebben samengewerkt.

Marcel Egberink, adjunct directeur: “We vinden het bijzonder prettig dat onze kopers de moeite nemen om de enquêtes in te vullen. Natuurlijk zijn we blij met goede cijfers. Maar alle beoordelingen leveren waardevolle input aan de optimalisatie van onze processen en service. Een 10 van iedereen, dat is ons doel.”

Lees ook wie de winnaars zijn in de categorie Kopersbegeleiding Award 
Lees ook wie de winnaars zijn in de categorie Meer- en minderwerk Award

24 oktober 2018 door: Buro Barcode – Barbara van Baarsel