Oplevering Award

Winnaars SKB Awards 2018 in de categorie Oplevering
1e Heilijgers, 2e Van Wijnen Harderwijk en 3e Lithos bouw & Ontwikkeling

Eerste plaats: Heilijgers
Heilijgers uit Amersfoort is in de prijzen gevallen en wel in de categorie Oplevering. Met de Oplevering Award 2018 bewijst de bouwer dat het de klant naar tevredenheid bedient op onder andere communicatie tijdens de oplevering, de tijd die voor de oplevering is uitgetrokken en de kwaliteit en snelheid van de afgehandelde punten’. Piet Dekker, bedrijfsleider nieuwbouw: “Heel mooi dat klanten het werk van onze medewerkers waarderen. Het opleveren is toch het toetje van het hele koop- en bouwproces. Geweldig dat onze mensen de kopers een prettige start van hun nieuwe woonomgeving kunnen bieden; dat een proces dat toch met enige spanning verloopt, een plezierige ervaring kan zijn. Dat is zowel leuk voor de kopers alsook voor onze medewerkers.”

Tweede plaats: Van Wijnen Harderwijk
Binnen het concern van Van Wijnen dook Van Wijnen Harderwijk maar liefst in drie categorieën op. Eerste plek, beste Kopersbegeleiding en twee keer op de tweede plaats, waaronder deze en Meer- en minderwerk. Een bijzondere prestatie wat iets zegt over de klantgerichtheid van de organisatie.

Derde plaats: Lithos bouw & Ontwikkeling
Ook Lithos bouw & Ontwikkeling mag zich met recht een SKB-er noemen met deze podiumplek. Want als klanten de oplevering kunnen waarderen, zegt dat iets over het eindresultaat en het gezamenlijke traject waar bouwer en koper voor langere tijd in hebben samengewerkt.

24 oktober 2018 tekst en fotografie: Barbara van Baarsel