Meer- en minderwerk Award

Hunebouw SKB Award Meer en minderwerk Award

Winnaars SKB Awards 2019 in de categorie Meer- en minderwerk
1e HuneBouw, 2e Rehorst Bouw en 3e Aannemersbedrijf P. van Leeuwen

Eerste plaats: HuneBouw
Hunebouw SKB Award Meer en minderwerk AwardHuneBouw mag zich prijzen met de Meer- en minderwerk Award 2019. De aannemer uit Hoogeveen kwam het best uit de bus bij klanten in deze categorie, zo bleek uit de antwoorden op vragen over het maatwerkpakket, de prijzen van het maatwerkpakket, de beslistijd en het inspelen op wensen door de bouwer tijdens de bouw.

Directeur Klaas Graveland: “We zijn heel blij met deze Award. Het is een signaal dat we op de goede weg zijn! Voor ons is dit onderdeel in het traject belangrijk voor het organisatorisch proces, zowel intern als voor een zo optimaal mogelijke klantreis. We doen dat door de koperswensen goed te vertalen naar concrete plannen; dat maakt dat je de juiste verwachtingen schetst en elkaar goed begrijpt. Daar heeft een koper wat ons betreft recht op! Het maakt het voor alle betrokkenen bovendien plezieriger, zelfs tot ver na oplevering.”  

Tweede plaats: Rehorst Bouw

Rehorst Bouw bestierde in de categorieën Kopersbegeleiding én Oplevering al de eerste plaats. Bij Meer- en minderwerk wist de bouwer uit Bergambacht zich een tweede plek te bemachtigen op het podium. Een bijzondere prestatie wat absoluut iets zegt over de klantgerichtheid van de organisatie.

Directeur Arie Houweling: “In deze gespannen markt is het lastig om aan je gestelde doelstelling te blijven voldoen: goed gekwalificeerde medewerkers, een veranderende klantvraag, drukte op de bouwmarkt, allemaal factoren die directe gevolgen hebben op het gebied van klantgerichtheid. Wij zijn dan ook blij dat we dit relatief goed op de rit hebben staan. Ondanks deze geweldige waardering blijft ons verbeterproces on going: we zetten in op een nieuw digitaal kopersportaal om onze koper nog beter te kunnen bedienen, naast het persoonlijk contact en ons Woonidee waar we de kopers ontvangen.”

Derde plaats: Aannemersbedrijf P. van Leeuwen

Aannemersbedrijf P. van Leeuwen uit Meerkerk komt in 2019 op de derde plaats in de categorie ‘Meer- en minderwerk en in de categorie Oplevering wordt het bedrijf ook goed gewaardeerd door klanten en eindigt het op de tweede plaats. Klantgerichtheid en flexibiliteit staan hoog in het vaandel bij de organisatie.

Directie Van Leeuwen: “Samen bouwen in perspectief is ons motto. Klantwensen zijn daarom altijd bespreekbaar, waarbij de klant wordt meegenomen in het bouwproces, maar dan net dat stapje meer…”

Lees ook wie de winnaars zijn in de categorie Oplevering Award 
Lees ook wie de winnaars zijn in de categorie Kopersbegeleiding Award 

24 oktober 2018 door: Buro Barcode – Barbara van Baarsel