Meer- en minderwerk Award

Winnaars SKB Awards 2018 in de categorie Meer- en minderwerk
1e Bouwbedrijf van de Kolk, 2e Van Wijnen Harderwijk en 3e Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen B.V.

Eerste plaats: Bouwbedrijf van de Kolk
Bouwbedrijf van de Kolk uit Garderen mag zich prijzen met de Meer- en minderwerk Award 2018. De aannemer kwam het best uit de bus bij klanten in deze categorie, zo bleek uit de antwoorden op vragen over het maatwerkpakket, de prijzen van het maatwerkpakket, de beslistijd en het inspelen op wensen door de bouwer tijdens de bouw. Directeur Peter van de Kolk: “Het is voor ons vanzelfsprekend dat onze klant bij het laten bouwen van een woning maximale flexibiliteit van ons mag verwachten. Binnen ons bedrijf is het uitgangspunt altijd een tevreden klant.”.

Tweede plaats: Van Wijnen Harderwijk
Binnen het concern van Van Wijnen dook Van Wijnen Harderwijk maar liefst drie keer op in de drie categorieën; een keer op de eerste plek, beste Kopersbegeleiding en twee keer op de tweede plaats, waaronder deze en in de categorie Oplevering. Een bijzondere prestatie wat iets zegt over de klantgerichtheid van de organisatie.

Derde plaats: Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen B.V.
Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen B.V. heeft de derde plek bemachtigd in de categorie ‘Meer- en minderwerk’. Net als de nummers 1 en 2 duidt ook deze podiumplek de klantgerichtheid en flexibiliteit van de bouwer.

24 oktober 2018 tekst en fotografie: Barbara van Baarsel