Kopersbegeleiding Award

Kopersbegeleiding Award

Winnaars SKB Awards 2019 in de categorie Kopersbegeleiding
1e Rehorst Bouw, 2e Lithos bouw & ontwikkeling en 3e BM van Houwelingen

Eerste plaats: Rehorst Bouw
Kopersbegeleiding AwardDe award voor Beste Kopersbegeleiding is op 19 september jl. uitgereikt aan Rehorst Bouw uit Bergambacht. Het bouwbedrijf werd het best beoordeeld door klanten op onder meer communicatie met de kopersbegeleider, de informatievoorziening tijdens het bouwproces en het inspelen op extra wensen tijdens de bouw. Opvallend is dat de drie podiumplaatsen door drie andere bedrijven dan vorig jaar zijn ingenomen.

Arie Houweling, directeur: “Wij zijn er trots op, dat onze visie en beleid op klantgerichtheid zich binnen de Adriaan van Erk Groep en daarmee Rehorst Bouw, keer op keer bewijst. Klantgerichtheid is een continu leerproces door ons gehele bedrijf. Niet iets wat alleen op bepaalde afdelingen tot uiting komt. Sterker nog, ook is dit een stevige waarde bij onze partners. Je bouwt tenslotte altijd samen. Het is een teamprestatie”.

Tweede plaats: Lithos bouw & ontwikkeling

De eervolle tweede plaats is voor Lithos bouw & ontwikkeling. Ook dit bedrijf werd goed beoordeeld op bovengenoemde thema’s.

Karin Scholten, verkoopcoördinator: “Lithos is er voor en door mensen: persoonlijk, betrokken en betrouwbaar. Enorm blij zijn wij dan ook, dat onze klanten ons DNA zo weten te waarderen!”

Derde plaats: BM van Houwelingen

En bouwbedrijf BM van Houwelingen bemachtigde de derde plaats op het gebied van kopersbegeleiding.

Lotte van Houwelingen, algemeen directeur: “Wat ontzettend leuk om deze award te mogen ontvangen! Een mooie erkenning voor onze medewerkers die zich elke dag met veel enthousiasme voor de nieuwe bewoners inzetten. De komende jaren hopen we nog voor velen een veilige plek te realiseren waar ze zich fijn en thuis voelen.”

Lees ook wie de winnaars zijn in de categorie Oplevering Award 
Lees ook wie de winnaars zijn in de categorie Meer- en minderwerk Award

24 oktober 2018 door: Buro Barcode – Barbara van Baarsel