Kopersbegeleiding Award

Winnaars SKB Awards 2018 in de categorie Kopersbegeleiding
1e Van Wijnen Harderwijk, 2e Van Wijnen Weesp en 3e Bouwbedrijf van de Kolk

Eerste plaats: Van Wijnen Harderwijk B.V.
De award voor Beste Kopersbegeleiding is uitgereikt aan Van Wijnen Harderwijk B.V. Het bouwbedrijf werd het best beoordeeld door klanten op onder meer communicatie met de kopersbegeleider, de informatievoorziening tijdens het bouwproces en het inspelen op extra wensen tijdens de bouw. Cor Verwoert, hoofd kopersbegeleiding van Van Wijnen Midden: “Er is bij nieuwbouw altijd een gezond spanningsveld tussen de wensen van kopers en het productiebedrijf. Als kopersbegeleiding zorg je ervoor dat alle verwachtingen kloppen; onder andere door goed te luisteren, je in te leven en individueel contact. Geweldig dat die inspanningen gewaardeerd worden door onze klanten.”

Tweede plaats: Van Wijnen Weesp B.V.
Binnen het concern van Van Wijnen viel ook de vestiging Weesp in de prijzen met een eervolle tweede plaats. Ook dit bedrijf werd goed beoordeeld op bovengenoemde thema’s.

Derde plaats: Bouwbedrijf van de Kolk
En voor Bouwbedrijf van de Kolk was het een verrassing dat het niet alleen de grootste waardering kreeg van kopers in een van de categorieën, te weten ‘Meer- en minderwerk’, maar dat het ook een derde plek bemachtigde op het gebied van kopersbegeleiding.

24 oktober 2018 tekst en fotografie: Barbara van Baarsel