Persberichten

Prijzen voor Beste Bouwer en Beste Verbouwer 2017 uitgereikt

Zoetermeer,  22-1-2018 - Bouwnu.nl is dé reviewsite voor de woningbouw. Consumenten geven een review op basis van hun ervaringen met de nieuwbouw of verbouw van hun woning. Met bijna 10.000 reviews is bouwnu.nl de grootste vergelijkingswebsites op woningbouwgebied. Dit jaar reikte bouwnu.nl voor de tweede keer de prijzen voor Beste Bouwer en Beste Verbouwer uit, op basis van de reviewscores die in 2017 door consumenten zijn gegeven.

De winnaars

Bouwnu.nl kent de prijzen toe in drie categorieën. Voor alle categorieën geldt een minimum van 10 reviews. De winnaars ontvingen uit handen van Edwin Groot, directeur Stichting Klantgericht Bouwen en initiatiefnemer van bouwnu.nl, een prijs. 

Categorie

Winnaar

Uit

Score

Beste Bouwer tot 50 reviews

Hunebouw bv

Hoogeveen

8,8

Beste Bouwer 50+ reviews

Bouwbedrijf Vosman B.V.

Raalte

9,3

Beste Verbouwer

Bouwbedrijf J.P. Leguijt

Krommenie

9,8

Edwin Groot: “Ik ben blij om te zien dat veel aannemers voldoening en waardering halen uit  reviews. En dat het hen scherp houdt. Steeds meer consumenten vinden hun weg naar bouwnu.nl. En die reviews geven andere consumenten weer handvatten bij het maken van hun keuze voor een aannemer. Ik feliciteer de drie enthousiaste winnaars van 2017 met hun prestaties.”

Winnaar nieuwbouw tot 50 reviews

HuneBouw uit Hoogeveen heeft de prijs gewonnen voor Beste Bouwer 2017 van 10 tot 50 reviews. Met een 8,8 gemiddeld spraken de klanten hun tevredenheid uit op bouwnu.nl.

“We zijn een bedrijf met betrokken medewerkers en leveren hoge kwaliteit. En dat is nu beloond met deze mooie prijs” – Klaas Graveland, directeur.

In deze categorie werd Bouwbedrijf J. Timmer uit Putten 2e met een 8,6. De Vries en Verburg Bouw uit Stolwijk werd 3e met een 8,5

Winnaar nieuwbouw 50+ reviews

Bouwbedrijf Vosman uit Raalte heeft met gemiddeld een 9,3 de prijs voor de Beste Bouwer 2017 met 50 of meer reviews gewonnen. Vorig jaar won Vosman de prijs voor Beste Bouwer van 10 tot 50 reviews.
“We merken 100% dat we nieuwe klanten hebben gekregen door het behalen van de prijs. We gaan komend jaar ook alle klanten weer om reviews vragen.” – Remco Harink, directeur.

In deze categorie is Bot en van der Ham – Thuis in Bouwen uit Meerkerk 2e geworden met een 8,0. Lithos bouw & ontwikkeling uit Amersfoort is 3e geworden met een 7,8.

Winnaar Beste Verbouwer

Bouwbedrijf J.P. Leguijt uit Krommenie heeft met gemiddeld een 9,8 de prijs voor de Beste Verbouwer 2017 met 10 of meer reviews gewonnen.
“Sinds 1,5 jaar zijn we begonnen om de link naar de Bouwnu-vragenlijst mee te sturen bij iedere factuur. Ik wist eigenlijk niet dat er een jaarlijkse prijs voor was. Maar nu we hem hebben zijn we er erg blij mee! Een mooie beloning.” – Jan Piet Leguijt, directeur.

De 2e plaats in deze categorie werd behaald door Aannemersbedrijf Schotte BV uit Pijnacker met een 9,7. Basic Kunststof Kozijn en Dakkapel BKKD uit Den Haag werd 3e met een 9,3 in deze categorie.

Over bouwnu.nl

Op bouwnu.nl kunnen consumenten aannemers vinden en vergelijken op basis van uitgebreide bedrijfsgegevens van aannemers en de reviews van klanten. Het gaat hier om alle bouw- en verbouwwerkzaamheden van woningen. Bouwnu.nl is onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Bouwnu.nl is dé reviewsite voor consumenten om een aannemer te vinden die gespecialiseerd is in de werkzaamheden die zij willen laten uitvoeren. Op bouwnu.nl zijn meer dan 3.750 aannemers vermeld. Bouwnu.nl werkt nauw samen met Klantenvertellen, marktleider op het gebied van klantbeoordelingssystemen.