Persberichten

Prijzen voor Beste Bouwer en Beste Verbouwer 2016 uitgereikt

Zoetermeer, 24-1-2017 - Bouwnu.nl is dé reviewsite voor de woningbouw. Consumenten geven een review op basis van hun ervaringen met de nieuwbouw of verbouw van hun woning. Met meer dan 6.000 reviews is Bouwnu.nl de grootste vergelijkingswebsite op woningbouwgebied. Dit jaar reikte Bouwnu voor het eerst de prijzen voor Beste Bouwer en Verbouwer uit, op basis van de scores die in 2016 door consumenten zijn gegeven.

De winnaars
Bouwnu kent de prijzen toe in drie categorieën. Voor alle categorieën geldt een minimum van 10 reviews. De winnaars ontvingen uit handen van Edwin Groot, directeur Stichting Klantgericht Bouwen en initiatiefnemer van Bouwnu, een trofee.

Categorie Winnaar Uit Score
Nieuwbouw tot 50 reviews   Bouwbedrijf Vosman B.V. Raalte 9,1
Nieuwbouw 50+ reviews      Rehorst Bouw B.V. Bergambacht 8,0
Verbouw                                   BAVO Timmerwerken Enschede 9,5

Groot: “De winnaars hebben laten zien dat zij hun klanten hoog hebben zitten. Voor een consument is het natuurlijk belangrijk dat zijn woning technisch voldoet aan de wensen en eisen, maar ook het proces is voor de beleving cruciaal. Dat zien wij in de reviews terug. Wij willen door transparant te maken hoe de klanten over bedrijven denken, de aannemers stimuleren om nog betere kwaliteit te leveren. En de beste bedrijven mogen daar best voor in het zonnetje worden gezet. Op Bouwnu staan reviews vanaf 2015. Die tellen niet allemaal mee voor de prijs van 2016, maar als je over meerdere jaren als beste scoort, ben je zeker een goed voorbeeld voor anderen. Eervolle vermeldingen in de categorieën gaan dit jaar naar Bot en van der Ham, Thuis in Bouwen en Bouwbedrijf Vosman en BAVO Timmerwerken.”

Bouwbedrijf Vosman: Traditioneel, maar zeker niet ouderwets
Bouwbedrijf Vosman uit Raalte scoorde in 2016 een 9,1 gemiddeld. Remco Harink is directeur van het uit ongeveer 50 medewerkers bestaande bedrijf. “Onze kracht is dat we de klant van A-Z begeleiden, al bijna 25 jaar. We bouwen op traditionele wijze maatwerkwoningen voor particulieren en gebruiken al meer dan 10 jaar 3D tekeningen om goed in beeld te brengen hoe de woning er uit komt te zien. Door deze werkwijze zijn we gedurende het proces heel flexibel en dat vinden onze klanten prettig. Het is een heel mooi compliment om als de beste van het hele land beoordeeld te worden.”

Rehorst Bouw: Klantgerichtheid zit in onze genen
Rehorst Bouw uit Bergambacht is onderdeel van de Adriaan van Erk Groep en won vorig jaar de prijs voor Best Presterende Bouwer. Arie Houweling, directeur van Rehorst Bouw nam de prijs samen met Hans van Erk, eigenaar van de Adriaan van Erk Groep in ontvangst. Houweling: We zijn trots dat we voor de tweede achtereenvolgende keer een prijs namens Rehorst Bouw in ontvangst mogen nemen. Het bevestigt voor ons de continuïteit in kwaliteit binnen de Adriaan van Erk Groep en de tevredenheid van onze klanten. Door te luisteren naar onze klanten en open te staan voor verbeteringen, proberen wij continu deze verbeteringen door te voeren richting onze klantbenadering en kwaliteit.”


BAVO Timmerwerken: Alleen 100% is goed genoeg
BAVO Timmerwerken is een eenmanszaak uit Enschede. Bastiaan van Overveld is de man achter BAVO Timmerwerken. “Ik ga altijd voor 100% kwaliteit, vakmanschap en betrokkenheid. Voor minder doe ik het niet. Samen met een groot netwerk van onderaannemers die er net zo tegenaan kijken als ik, realiseren we vooral verbouwingen voor particulieren. Het was wel even spannend om de eerste reviews te vragen, maar als je staat voor je resultaat hoef je je geen zorgen te maken. Ik was heel verrast dat ik had gewonnen en ben heel blij met deze award. Het geeft een goed gevoel dat je moeite beloond wordt.”

Lees het volledige artikel onder aan deze pagina